Lagaan Reunie: Captain Russell en Elizabeth feesten mee

Het is 20 jaar geleden dat Lagaan het daglicht zag, en om de twee decennia durende verjaardag van de film op 15 juni te vieren, kwamen teamleden van de iconische Oscar-genomineerde film virtueel samen. Muziekcomponist AR Rahman deelde een screenshot van de reünie op Twitter, waar onder anderen filmmaker Ashutosh Gowariker, Aamir Khan, acteurs Yashpal Sharma, Suhasini Mulay en de Engelse acteurs Rachel Shelley en Paul Blackthorne bij aanwezig waren.

Later, in een interview met IANS, onthulde Aamir Khan dat hij met de meeste van zijn collega’s uit het drama, inclusief Rachel en Paul, contact onderhoudt. De acteur onthulde ook enkele weetjes van de opnamesets en verklaarde dat Captain Russell (gespeeld door Blackthorne) in het echte leven het tegenovergestelde was van zijn personage op het scherm.

“Paul Blackthorne, die de schurk speelde, is in het echte leven zo’n lieverdje. Hij is een vriendelijke reus en zo zachtaardig. Hij was altijd aan het lachen, altijd aan het grappen. We hadden een enorme make-up kamer waar we ons allemaal klaarmaakten. De persoon die ons allemaal vermaakte was Paul. Hij zat op zijn stoel en las ‘Winnie the Pooh’ hardop voor,” zei Aamir Khan.

Khan deelde ook dat hij en zijn Lagaan team tot een paar maanden geleden allemaal deel uitmaakten van een grotere WhatsApp groep , voordat hij stopte met het gebruik van de mobiele telefoon. “Ik heb contact met Paul, Rachel Shelley (die Elizabeth speelde) en met alle andere acteurs. Tot vijf maanden terug hadden we een Whatsapp-groep. Toen ben ik gestopt met het gebruik van een mobiele telefoon, dus ik maak er geen deel van uit,” concludeerde Aamir Khan, die Bhuvan speelde in de film uit 2001.

Lagaan kwam op dezelfde dag uit als Sunny Deol-acteur Gadar, en beide films werden op hun eigen manier een groot succes.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: