‘NAKHRE’ gezongen door Sagar Malik en Mr.Ray

De song genaamd Nakhre is uitgebracht. Sagar Malik geeft het volgende mee over deze productie. Sagar Malik was in studio van M. O. K (Arnold Sardjoe), hij had deze beat gemaakt en Sagar begon wat te neuriën. M. O. K vond het erg aantrekkelijk en vroeg hem om te schrijven en eigenlijk iets te verzinnen. Zodoende ging Malik aan de slag en het eindresultaat is Nakhre geworden. Voor dit nummer is hij een samenwerking aangegaan met Mr Ray. “De samenwerking is heel goed geweest. Hij begreep die vibe van Nakhre en werkte mee prima. In één woord, een talentvolle zanger. Mr Ray wist precies wat ik wilde” aldus Malik. Nakhre is al te beluisteren via diverse platformen. Het is een Punjabi, Desi Urban Bollywood Summer tune om the love of your life, geliefde te plagen. Het nummer is samengesteld en geschreven door Sagar Malik en Mr.Ray.

Sagar Malik

Hij zit sinds 1995 in de muziekwereld. Sadaqat Hussain Malik, beter bekend als Sagar Malik is een Punjabi Dutch zanger, songwriter en componist. Hij nam zijn eerste album op in het Verenigd Koninkrijk genaamd Wiggle Wiggle met 3 jongens. Het ging om Saba-muziek in de jaren 90. Hij brengt hedendaagse songs uit op muziekplatformen. De Indiase legendarische zanger Kishore Kumar is zijn idool en Sagar haalt heel veel inspiratie van zijn songs. Hij is lid geweest van een aantal groepen en is nu op weg naar een solo tour. Hij richt zich momenteel meer op eigen songs. Muziekliefhebbers en fans mogen veel meer eigen nummers verwachten van de veelzijdige artiest.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: