Kangana Ranaut over de perikelen rondom de verlenging van haar paspoort

De behandeling van Kangana Ranaut’s verzoek strekkende tot verlenging van haar paspoort is verdaagd door het Bombay Hooggerechtshof en wel tot 25 juni. De actrice heeft haar gedachten hierover via sociale media gedeeld. 

Op haar Koo handle, schreef ze, “De regering van Mahavinashkari is weer begonnen met mijn indirecte intimidatie. Mijn verzoek om verlenging van mijn paspoort is afgewezen omdat een tapori genaamd Munnawar Ali aangifte tegen mij deed ter zake opruiing. De zaak werd bijna afgewezen door de rechter en toch is mijn verzoek tot verlenging van mijn paspoort afgewezen en de reden die wordt gegeven is ‘ dat mijn verzoek vaag is’… hmmmm.”

Kangana Ranaut postte een screenshot van haar Koo post op haar Instagram stories en schreef verder: “Let op, toen Aamir Khan de BJP-regering beledigde door India intolerant te noemen, hield niemand de verlenging van zijn paspoort tegen om zijn films of opnames te stoppen. Op geen enkele manier werd hij geïntimideerd of  lastiggevallen #JustSaying.”

Het Bombay Hooggerechtshof heeft dinsdag de behandeling van een verzoek van Kangana om verlenging van haar paspoort uitgesteld tot 25 juni. Hoewel haar raadsman vroeg om een eerdere datum omdat ze moet deelnemen aan een filmopname, zei de bank: “Haar schema kan dienovereenkomstig worden geregeld.” Ze voegden eraan toe: “Als de verzoekster oplettend was geweest, zou ze alle details aan de raadsman hebben gegeven. 25 juni is de vroegste datum die we u kunnen toekennen.”

In oktober 2020, had Mumbai’s Bandra politiebureau een klacht ingediend tegen Kangana Ranaut en haar zus Rangoli Chandel onder verschillende secties, waaronder opruiing, na een paar verklaringen van de zussen. Deze klacht heeft ertoe geleid dat de Passport Authority of India bezwaar heeft gemaakt tegen de verlenging van haar paspoort.

Kangana moet naar Hongarije vliegen voor de opnames van haar film Dhaakad. Ze heeft ook nog Thalaivi, Tejas, het vervolg op Manikarnika en de film over Indira Gandhi in de pijplijn.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: