Bromfietser (41) alsnog overleden na op 9 juni te zijn overreden door truck

De 41-jarige bromfietser Charles Meyers is afgelopen woensdag op de afdeling Intensive Care van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) alsnog overleden, nadat hij op 9 juni op de Henck Arronstraat ter hoogte van de Tourtonnelaan, in Paramaribo, met zijn bromfiets op het wegdek was gevallen en vervolgens door een vrachtwagen werd overreden. Dit meldt het Korps Politie Suriname donderdagavond 17 juni.

Op de dag van het ongeval gingen agenten van het bureau Centrum, na een verkregen melding van het Command Center, naar de plek van het ongeval voor onderzoek. Daar troffen ze de bromfietser, die niet aanspreekbaar was, op het wegdek aan. Met een ambulance werd het slachtoffer naar het AZP afgevoerd. 

Het politieonderzoek wees uit, dat zowel de 41-jarige bromfietser als de 51-jarige vrachtwagenchauffeur over de Henck Arronstraat reden. Beide stonden voorgesorteerd om links af de Tourtonnelaan in te slaan. De bromfietser reed achter de truck. Op een gegeven moment haalde Meyers de vrachtwagen in en kwam daarbij met zijn bromfiets in een gat in het wegdek terecht. Hierdoor kwam hij ten val en werd vervolgens door de linker achterband van de vrachtwagen overreden.

De vrachtwagenchauffeur was in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs. Beide voertuigen werden hangende het onderzoek ter herkeuring in beslag genomen. 

Het lichaam van Meyers is na afstemming met het Openbaar Ministerie ter obductie in beslag genomen. De Verkeersunit van regio Paramaribo van het Korps Politie Suriname  is belast met het onderzoek van dit ongeval.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: