Nizamali Ozir heeft Surinaamse films aangeboden aan diverse televisiestations

De veelzijdige Surinamer Nizamali Ozir staat bekend in Surinaamse filmscène. Hij deelt het volgende mee in een gesprek. Zoals bekend heeft hij aan verschillende Surinaamse producties gewerkt waaronder de films “Life is a Game”, “Time Will Tell” en “Mustafa”. Nizamali Ozir heeft deze aangeboden aan diverse televisiestations van Suriname. Zodoende wil hij voor entertainment zorgen voor de gemeenschap in deze corona tijden. Het is hierbij Nizamali Ozir wel opgevallen dat de staatszender, nooit contact heeft gemaakt over de films terwijl het om Surinaamse producties gaat en is bestemd voor iedereen. Film “Mustafa” is ook gegaan naar het filmfestival in Utrecht. Volgens Ozir is het de enige productie vanuit Suriname die filmfestival in Utrecht heeft bereikt en staat tot heden in het archief daar. De laatste keer was de veelzijdige Nizamali Ozir in het nieuws vanwege het feit dat hij niet meer aan nieuwe producties zal werken. “We moeten Surinaamse producties waarderen. Aan de totale gemeenschap alvast veel kijkplezier en blijft u programmaoverzichten volgen om van de Surinaamse films te genieten aldus Nizamali Ozir

(Foto archief: Dagblad Suriname/ film scene “Life is a Game”)

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: