Bizar: Huwelijksaanzoek met vijf verlovingsringen

Het huwelijk is in het leven van de mens een belangrijke en heel grote stap. Maar daarvoor is een huwelijksaanzoek van belang. Een heer heeft zijn vriendin op een heel unieke manier ten huwelijk gevraagd. Hun verhaal heeft CNN bereikt.  Het uitzoeken van de perfecte verlovingsring kan een grote druk zijn voor iemand die zich voorbereidt op een aanzoek. Deze man ging ervoor om zijn huwelijksaanzoek te doen met vijf verlovingsringen. In een video op instagram is te zien, hij zit op één knie en geeft vijf ringen aan zijn vriendin. Hij stelde de vraag in het centrum van het land, nadat het stel een helikoptervlucht door de stad had gemaakt. Uiteindelijk heeft ze gekozen voor de ring die haar vriend het mooiste vond. De andere vier verkochten ze terug aan de juwelier tegen een lagere prijs. Middels dit verhaal tracht Dagblad Suriname ook zulke Bizarre gebeurtenissen naar buiten te brengen.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: