Burgers schrikken van hoge stroomrekening EBS

Veel burgers geven woensdag 16 juni in een gesprek met Dagblad Suriname aan, dat ze recentelijk een hoog bedrag per sms hebben ontvangen voor hun stroomrekening, terwijl de nieuwe stroomtarieven pas per juli in gaan. De burgers stellen, dat ze zich zorgen maken, omdat ze niet weten hoe ze dat bedrag zullen betalen. Dan gaat het bij deze om bedragen die ongeveer vier maal hoger zijn dan de laatst ontvangen rekening. Daar schrikken de burgers dus enorm van.

Een burger zegt: ‘Ik heb mijn rekening al binnen gehad via sms. Ik gebruik geen airco. Elke maand betaal ik SRD 150 of SRD 165 en nu moet ik SRD 585 betalen.’

Een andere burger laat weten, dat zij ook een hoog bedrag moet betalen volgens een sms bericht van de EBS Energie Bedrijven Suriname).

‘Ik moest SRD 92 betalen en nu moet ik SRD 376 betalen. Het eerste bedrag is op 13 juni verschenen en het tweede bedrag op 15 juni.’

SK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: