Atlético Madrid haalt Argentijnse ster De Paul van Udinese binnen

Na twee weken te hebben onderhandeld met Udinese in de Italiaanse Serie A, heeft Atlético Madrid ermee ingestemd om in eerste instantie 35 miljoen euro te betalen voor middenvelder Rodrigo De Paul, zo melden dinsdag 15 juni diverse internationale media.

De Argentijnse ster tekent een vijfjarig contract bij Atletico.

De 27-jarige, die momenteel met Argentinië op de Copa America speelt, heeft zich ontwikkeld tot een van de meest opwindende en creatieve middenvelders in de Serie A sinds hij in 2016 vanuit zijn thuisland naar Italië verhuisde.

De Paul is een veelzijdige spelmaker die op meerdere posities kan spelen. Hij scoorde negen doelpunten terwijl hij het afgelopen seizoen hetzelfde aantal assists voor Udinese in de competitie opleverde.

Heeft u lokaal, Surinaams, sportnieuws te melden, geef dat dan door via [email protected].

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: