Lichtgewicht titelgevecht bokskampioen Lopez en uitdager Kambosos verplaatst – Lopez positief Covid-19 getest

Het lichtgewicht titelgevecht tussen de kampioen met vier banden Teofimo Lopez en de Australische uitdager George Kambosos Jr., die was gepland voor 19 juni, is verplaatst naar 14 augustus nadat Lopez positief testte op Covid-19.

Het evenement zou worden gehouden in het Marlins Park in Miami, Florida (VS). Een verandering van locatie is niet aangekondigd.

De ongeslagen Lopez (16-0) versloeg Vasiliy Lomachenko met eenparigheid van stemmen in oktober 2020 om drie van zijn vier titels te veroveren. Volgens sportkanaal ESPN is hij de nummer 1 vechter in de lichtgewicht divisie.

Heeft u lokaal, Surinaams, sportnieuws te melden, geef dat dan door via [email protected].

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: