Weer twee ontsnapte arrestanten uit cellenhuis Keizerstraat opgepakt

Een gemengd team van de politie bestaande uit het Regio Bijstand Team Midden en de politie van het bureau Paranam hebben in de zondagochtend 13 juni de twee ontvluchtte arrestanten Servan Read en Niquel Jonel aangehouden, zo bericht het Korps Politie Suriname zondagavond.

Het team speelde in op een telefonische melding die zij in de late avond van zaterdag kregen. Volgens die melding hadden enkele arbeiders in het Nassaugebied drie ontvluchtte arrestanten aangehouden. Onder begeleiding van een gids deden de agenten het gebied aan. Bij aankomst werden Read en Jonel door de arbeiders overgedragen aan de politie. 

Volgens de arbeiders heeft de derde ontsnapte arrestant Ronald Soke voor de komst van de politie kans gezien weer de benen te nemen.

Read en Jonel werden in de boeien geslagen en overgebracht naar Paramaribo. Hierna werden zij overgedragen aan de politie van het bureau Keizerstraat en weer in het cellenhuis geplaatst.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: