Vuilophaal Brownsweg loopt niet naar wens

Brownsweg is het grootste ressort in district Brokopondo en het vuil wordt maar twee dagen per week opgehaald, op de dinsdag en zaterdag. Ressortraadslid Willem Kent heeft problemen hiermee. Hij vindt de twee dagen te weinig voor zo’n groot ressort. Deze kwestie heeft hij al meerdere malen onder de aandacht van het commissariaat gebracht, maar zonder resultaat. Naar zeggen van hem wordt het werk ook niet naar behoren gedaan.

“Het komt erop neer, dat men heel slordig te werk gaat. Het lijkt alsof de arbeiders van de eigenaar van de vuilophaalwagen, zakken neemt die ze leuk vinden en dan de rest achterlaten. Het moet nu eens ophouden”, zegt Kent.  

Als ressortraadslid heeft hij met de eigenaar van de vuilophaalwagen gesproken. Zijn arbeiders moeten dat vuil dat verspreid ligt doordat een zak kapot is gegaan bijeen harken en stoppen in een nieuwe zak, geeft Kent aan. Zakken die tijdens het optrekken van de wagen zijn gevallen worden soms ook gewoon achtergelaten.

Er is tot nog toe geweigerd gehoor te geven aan het verzoek van hem om zaken anders aan te pakken. Kent zegt, dat het commissariaat verantwoordelijk is voor de vuilophaal en nu wel moet optreden. 

VP

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: