Grote bedragen in valuta en SRD’s buitgemaakt bij inbraak autobedrijf

Nog niet door het Korps Politie Suriname bevestigde berichten, meldden donderdagavond 10 juni dat ‘s morgens vier gemaskerde mannen US$ 200.000, SRD 300.000 en Euro 80.000 en twee alarmpistolen en een jachtgeweer hebben buitgemaakt bij een inbraak in een autobedrijf aan de Ringweg Noord.. 

De vier inbrekers zouden een deur van het kantoor hebben geforceerd en toen ze binnen waren geld uit lades hebben weggenomen. 

Ondanks het feit, dat het alarm van het bedrijf afging en de politie vervolgens door de eigenaar kon worden gealarmeerd, waren de inbrekers al met de buit verdwenen in naar verluidt een Toyota Crown en een Mark X. De Mark X werd korte tijd later aangetroffen in de Van Sypesteynlaan. 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: