78-jarige Harrison Ford is terug als Indiana Jones

Als je dacht dat Jean-Claude Van Damme al te oud was voor zijn rol in een nieuwe actiefilm van Netflix, dan heb je Harrison Ford nog niet als Indiana Jones gezien.

De 78-jarige acteur kennen we niet alleen als Han Solo, maar natuurlijk ook als de avonturier Indiana Jones. Een rol die hij anno 2021 nog steeds speelt, dit keer in Indiana Jones 5.

Indiana Jones 5 van start met topcast
Die film werd al in 2016 aangekondigd, maar is meermaals uitgesteld. Gelukkig is men nu eindelijk begonnen met filmen, met een geplande release voor 2022.

Onlangs werd al de cast aangekondigd. Onder andere Phoebe Waller-Bridge (Fleabag) Mads Mikkelsen (Fantastic Beasts) en Boyd Holbrook (Logan) zijn gecast.

Over Logan gesproken: de regie is in handen van James Mangold, die je naast die film ook van Ford v Ferrari kunt kennen. Geen kleine namen dus.

Eerste beelden Harrison Ford
Voor Harrison Ford wordt het de laatste keer dat hij Indiana Jones speelt. Althans, dat zeggen ze nu, je weet maar nooit of er niet weer een zak geld op tafel komt waardoor hij toch het bejaardentehuis weer uitkomt.

Kingdom of the Crystal Skull
Voorlopig blijft het een kwestie van afwachten, maar het wordt interessant om te zien hoe Mangold het afscheid van Indiana Jones vorm gaat geven. Ford speelde al een oudere versie van de avonturier in Kingdom of the Crystal Skull, met relatief matig resultaat. De film scoorde een prima 78 procent op Rotten Tomatoes, maar het was niet de comeback waar men op hoopte.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: