Gedeelte Sir Winston Churchillweg kan nu niet hersteld worden door regenval

Een buurtbewoner van de Sir Winston Churchillweg geeft woensdag 9 juni in een gesprek met Dagblad Suriname aan, dat de weg tussen de Boxel Paraweg en Domburg heel moeilijk begaanbaar is.

‘Men is bezig te asfalteren, maar doordat het regent is de weg super slecht geworden. Er is heel veel water op de weg, waardoor je ook geen kuilen kunt zien. De mensen die belast zijn met het asfalteren van de weg kunnen hun werk ook niet afronden.’

Hij geeft verder aan dat de buurtbewoners die elke dag daar moeten rijden problemen krijgen met het onderstel van hun auto’s. ‘Geen enkele autozaak in de omgeving is open om reparaties te verrichten. Als iemand dus problemen krijgt met het onderstel van zijn of haar auto, komt dat nadelig uit.’

SK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: