90.000 AstraZeneca vaccins en medische goederen uit Nederland onderweg naar Suriname

De SLM laat via een persbericht weten, dat zij woensdagochtend 9 juni, Nederlandse tijd, vanuit Amsterdam (Schiphol) op vlucht PY993, 90.000 AstraZeneca vaccins, medische hulpgoederen, vaccinatie benodigdheden en Personal Protective Equipment (PPE) kosteloos naar Suriname vliegt. 

De luchtvaartmaatschappij stelt, dat zij zich als national carrier bewust is van haar rol en verantwoordelijkheid heeft als belangrijkste leverancier van diensten op het gebied van internationale luchtvaart en aanverwante diensten ten behoeve van de Surinaamse samenleving. 

Surinam Airways Paramaribo, Peter de Wolf (Cargo manager Nederland), Lorenzo Dunker (Station manager) en de Surinaamse ambassadeur in Nederland, de heer Rajendre Khargi hebben allen hun respectievelijke bijdrage geleverd aan het tot stand komen van deze zending, aldus de SLM.

‘De maatschappij wil vanuit haar maatschappelijke verantwoordelijkheid een bijdrage leveren aan niet alleen het helpen bestrijden van Covid-19, maar ook zoveel als mogelijk het vaccineren in Suriname stimuleren.’

error: Kopiëren mag niet!