Bhushan Kumar’s T-Series

De tweede golf van COVID-19 heeft zwaar toegeslagen in India. Nu het aantal gevallen daalt, laten steeds meer burgers zich vaccineren en worden mensen aangemoedigd zich zo snel mogelijk te vaccineren. Bedrijven en woonkolonies in verschillende delen van het land organiseren inentingscampagnes voor hun werknemers en hun gezinnen.

Bhushan Kumar’s T-Series heeft altijd voorop gelopen bij MVO-activiteiten als het gaat om het veiligstellen van de samenleving en haar belangen. Gezien de pandemie en de inspanningen van India om zijn burgers te vaccineren, heeft Bhushan Kumar’s T-Series het initiatief genomen om een vaccinatiecampagne op touw te zetten voor hun personeel en de gezinnen van hun personeel.

De vaccinatiecampagne, die plaatsvond op 3 juni, is in samenwerking met Bhushan’s vrienden en gezamenlijke producenten, Cine1 Studios, Color Yellow Productions, Emmay Entertainment, Benaras Mediaworks, Luv Films, JA Entertainment, en Retrophiles. Nu de filmindustrie door een cruciale periode gaat met de lockdown en het stopzetten van de opnames, is het noodzakelijk om de belangen van iedereen te beschermen, en het starten van deze vaccinatiecampagne is zeker de juiste manier om de pandemie te verslaan.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: