Akshay Kumar en Bhumi Pednekar leiden VN campagne

De muziekvideo van ‘Dharti Ka Dil’, is het initiatief van vele Bollywood celebrities en het doel is promotie van het belang van milieubehoud te bevorderen. In de video komen verschillende Bollywood beroemdheden voor, waaronder Taapsee Pannu, Akshay Kumar, Rajkummar Rao, Bhumi Pednekar en Ayushmann Khurrana.

De video werd gesteund door de Verenigde Naties en het ministerie van Milieu, Bosbouw en Klimaatverandering. Nu, gezien de populariteit die de teaser heeft gekregen, is ‘Dharti Ka Dil’ geselecteerd om de VN-campagne te leiden op Wereldmilieudag om zo de boodschap van natuurbehoud te verspreiden.

De campagne is georganiseerd door Mumbai’s Bhamla Foundation. Asif Bhamla, milieudeskundige en hoofd van de Bhamla Foundation, zegt dat India dit jaar het initiatief zal nemen in de campagne van de VN en dat ‘Dharti Ka Dil’ zal worden gepromoot op de wereldwijde platforms en outreach-programma’s van de VN en UNEP. Zodra het op het UNEP-platform is geplaatst, zal elk land het in zijn eigen taal vertalen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: