Yami Gautam en Aditya Dhar getrouwd

Actrice Yami Gautam die bekend is van films als Vicky Donor, Bala en Uri  is getrouwd met filmmaker Aditya Dhar die in 2019 zijn regiedebuut maakte met de National Award-winnende film Uri-The Surgical Strike.

Yami Gautam deelde een foto van hun huwelijksceremonie terwijl ze de aankondiging deed. “In jouw licht, leer ik lief te hebben – Rumi. Met de zegen van onze familie, hebben we elkaar het ja-woord gegeven tijdens een intieme huwelijksceremonie. Omdat we erg op onszelf zijn, hebben we deze vreugdevolle gebeurtenis met onze naaste familie gevierd,” schreef ze.

“Nu we beginnen aan de reis van liefde en vriendschap, vragen we om al uw zegeningen en goede wensen,” schreef ze als een gezamenlijke boodschap van de twee.

Yami Gautam ging voor een traditionele rode sari voor de huwelijksceremonie terwijl Aditya koos voor een traditionele gebroken witte sherwani met bijpassend hoofddeksel. Kort nadat de aankondiging was gedaan, werd het paar overladen met felicitaties van hun collega’s. Actrice Dia Mirza, die onlangs zelf in het huwelijksbootje stapte, schreef: “Gefeliciteerd Yami en Aditya. Heel veel liefde en de beste wensen voor een prachtige reis!”. Vikrant Massey, die Yami’s tegenspeelster was in haar laatste release Ginny Weds Sunny schreef, “Bahut bahut badhaaiyaan Yami ji en Bhai sahab. Ongelooflijk. God zegene jullie beiden!!!! Dher saara pyaar!!!”. Kartik Aaryan, Bhumi Pednekar, Jacqueline Fernandez, en anderen feliciteerden het paar ook.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: