Akshay Kumar en Twinkle Khanna’s Covid-19 fundraiser haalt doel

Akshay Kumar en zijn vrouw Twinkle Khanna’s Covud-19 inzamelingsactie heeft het doel van 1.000.000 Rs. bereikt om ‘zuurstofconcentrators naar Indiase ziekenhuizen te krijgen’.

Twinkle heeft maandag op haar social media accounts de update gedeeld en iedereen bedankt voor het helpen in deze crisis. Ze deelde de foto met een tekst die luidde: “Dank u! Met jullie hulp hebben we ons doel bereikt – om Rs 1 crore in te zamelen om zuurstofconcentrators naar Indiase ziekenhuizen te krijgen.”

Het bijschrift luidde: “Het is dankzij jullie allemaal dat we deze fondsen hebben verzameld en in staat zijn om concentrators te sturen waar ze nodig zijn. Ik zal updates blijven posten. Een grote shout out naar jullie allemaal en @annada_outreach voor hun geweldige steun. #helpindiabreathe.”

Eerder had ze getweet: “Wat ik zie op onze donatiepagina is verrassend-enkele donoren-aangemoedigd door onze persoonlijke donaties-geven 5,10,20 lakhs in een keer. Als onze platforms mensen inspireren die grote sommen kunnen missen en het gaat naar diegenen die het nodig hebben – is dat niet wat telt? #KeepAtIt.”

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: