Stutgard: “Aanval op vrije meningsuiting”

Ricky Stutgard is een van de drie namen die benadrukt werden op live TV door de minister van Volksgezondheid, Amar Ramadhin, als zouden zij verkeerde informatie en leugens communiceren naar de bevolking toe over Covid-19 en de vaccins. Stutgard noemt de uitlatingen een aanval op zowel de vrije meningsuiting als de persvrijheid. Hij vindt niet dat hij de samenleving verkeerd heeft geïnformeerd, omdat hij gebruik maakt van bronvermeldingen.

“Zaken die ik aangeef zijn allemaal terug te vinden in de internationale media.” Stutgard verwijst naar het optreden van Tweede Kamerlid Thierry Baudet in het Nederlands parlement die enkele dagen geleden enkele belangrijke zaken heeft aangegeven. Baudet noemde een rapport, Lock Step, waarin al in 2010 een wereldwijde pandemie wordt beschreven. Stutgard noemt ook rechtszaken tegen de Wereldgezondheidsorganisatie, WHO.


De Surinaamse wetenschapper noemt het gegeven van vrije meningsuiting een belangrijk goed. “Met alleen ja-knikkers kunnen we het land niet opbouwen.”

Als Stutgard onverhoopt besmet raakt met het virus dan zegt hij dat meer dan 98 procent van de mensen zonder medicatie herstelt. Hij zegt, dat mensen met een chronische ziekte een risico vormen en dat hij niet tot die groep behoort. “Als ik het Coronavirus oploop dan gebruik ik Oso Dresi, want ik geloof in natuurlijke immunisatie.” Stutgard wenst niet in een situatie te komen dat hij elk jaar een prikje moet krijgen.

Momenteel circuleert er internationaal een video van MSNBC waarin de adviseur van de Amerikaanse president, Anthony Fauci, directeur van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases, aangeeft dat het mogelijk is dat mensen ieder jaar voortaan een prikje zullen moeten krijgen.

RB 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: