Lorenzo Castillion in de danswereld

Lorenzo Castillion is al 15 jaar actief bezig met dansen. Dagblad Suriname heeft een gesprek gehad met Lorenzo. Ondanks de huidige situatie post hij leuke video’s op sociale media en krijgt heel veel feedback, vooral op TikTok. Hij is lid van de populaire dansgroep The Myztikalz. “Ik kan verschillende dansstijlen dansen, maar mijn favoriete dansstijl is hiphop. Ik dans voor dansgroep The Myztikalz en ik geef dansles bij theaterschool Onstage. Voorlopig zijn de lessen stopgezet, maar wij proberen online lessen te verzorgen. Voorlopig zijn er geen optredens zoals voor covid-19. Maar we krijgen wel enkele optredens en projecten, dit doen wij met in achtneming van de covid-19 maatregelen”, aldus Lorenzo in gesprek met de krant.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: