Maniesh Paul biedt hulp aan BMC werkers na Cycloon Tauktae

Indiase acteur en een van de meest gevierde gastheren, Maniesh Paul heeft zijn hulp uitgebreid om bij te dragen aan BMC Safai Karamcharis die werken op de stranden na de cycloon.

Nadat de cycloon Tauktae de westkust had getroffen, waren Mumbai’s stranden en wegen bezaaid met afval dat door de zee was uitgespuwd. Na de door de cycloon veroorzaakte schade hebben BMC-medewerkers in één dag meer dan 2000 ton afval opgeruimd.

Maniesh Paul heeft de onbaatzuchtige werkers de helpende hand geboden door een onbekend bedrag te doneren, samen met rantsoenpakketten (dal, rijst en andere dagelijkse levensmiddelen), verspreid over negen stranden in Mumbai, waaronder Juhu, Versova, Mahim, Bandra, Girgaon, Shivaji Park, en andere.

Maniesh Paul werkte samen met Chinu Kwatra, oprichter van Khushiyaan Foundation om de donatie actie te organiseren om de BMC Safai Karamcharis te helpen die op de stranden werken na de cycloon. Chinu Kwatra zei hierover: “Het was erg attent van Maniesh om zijn steun uit te breiden naar de BMC werknemers en we zijn blij dat we een deel van zijn bijdrage kunnen zijn. Het is hartverwarmend om te zien hoe mensen als Maniesh naar voren komen om de BMC Safai Karamcharis van Beach te helpen, die na de cycloon aan het werk waren om het afval dat door de oceaan op het land was gespuwd op te ruimen. Hij gaf de gezinnen rantsoenpakketten als teken van respect en bewondering voor hun harde werk voor de samenleving.”

Bovendien heeft Maniesh Paul ook schoenen voor kansarme kinderen gedoneerd aan de NGO Khushiya Foundation.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: