Geen eieren aan de man, maar man naar de eieren

Deze dagen van full lockdown moeten vooral kleine zelfstandigen allerlei creatieve manieren bedenken om hun product of dienst “kwijt te raken” om zo toch nog wat inkomsten binnen te halen. Steeds meer mensen krijgen het gevoel, dat de bedenkers van de lockdown maatregelen een heleboel details over het hoofd zien. Details die in het grote plaatje bezien willicht te verwaarlozen zijn, maar voor betrokkenen wel van levensgroot belang zijn.

Zoals hier op de foto te zien: een klein zelfstandige pluimveehouder die haar eieren letterlijk niet aan de man kan brengen, maar tracht de “man (lees: klant) naar de eieren te brengen”. Simpel een tafeltje voorin op het erf met daarop haar product en de prijs.

SS 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: