Mensen ook in de rij voor gascilinders

De drukte bij winkels vrijdag 4 juni werd niet alleen veroorzaakt door mensen die levensmiddelen kopen, maar ook burgers die een gascilinder wilden kopen. Enkele burgers stonden in de rij om een gascilinder te kopen.

Ook bij enkele kleine handelaren die gascilinders verkopen was het druk, zegt een burger in gesprek met de redactie van Dagblad Suriname. ‘Ik heb een enorme file meegemaakt aleen, omdat gasilinders in een smalle weg worden verkocht. Een ieder is aan het hamsteren. Deze week is het toch druk geworden  ik ben benieuwd hoe het de komende week zal zijn’, vraagt de burger zich af.

‘Men moet het rustig aan nemen, er zijn toch drie dagen waarop men boodschappen kan doen. Hamsteren is helemaal niet nodig’, zegt de burger. 

TM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: