Pooja Hegde zorgt voor rantsoen pakketten voor 100 familie

Pooja Hegde helpt degenen in nood op haar eigen manier. De Indiase actrice heeft geholpen met het organiseren van een hele maand aan rantsoenen voor ongeveer 100 gezinnen.

Een vooraanstaande fotograaf deelde haar foto waarop Pooja zittend te zien is  in een wit shirt met roze bloemen en een zwarte korte broek te midden van grote pakketten voedsel. Ze was ook te zien terwijl ze een boodschap de wereld in stuurde: “Blijf hoop hebben in deze moeilijke tijd, want een nieuwe morgen is niet ver meer”.

Pooja was eerder positief getest op Covid. Ze had ook een live-sessie georganiseerd met een yogacoach over ademhalingsoefeningen om de longcapaciteit te helpen opbouwen en drong er bij iedereen op aan om dit in deze tijd te doen. Pooja heeft ook yoga gevolgd als onderdeel van haar post-Covid verzorging.

Op het werkfront heeft de Indiase actrice films als Rohit Shetty’s Cirkus met Ranveer Singh, Kabhi Eid Kabhi Diwali met Salman Khan, Pan-India release, Radhe Shyam tegenover Prabhas, Acharyaa met Chiranjeevi en Ram Charan, Most Eligible Bachelor en ook Thalapathy 65 tegenover Thalapathy Vijay.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: