Viresh Ramsaran debuteert in de muziekscene

Cover van het nummer ‘Chookar Mere Man Ko’ al te beluisteren

De Surinamer Viresh Ramsaran heeft zijn debuut gemaakt in de muziekwereld met de release van zijn eerste cover. Viresh heeft vanaf zijn tienerjaren heel veel interesse voor zang. Een grote motivator voor hem is de Surinaamse bekende zangeres Motimala Bholasing. Hij heeft dit jaar zijn eerste lied mogen opnemen bij Devin Beats. Hij koos ervoor om een cover te doen van het lied ‘Chookar Mere Man Ko’. Het is origineel een nummer uit de film Yaarana en gezongen door legendarische Indiase zanger Kishore Kumar. Een speciale dank namens de zanger gaat uit naar alle sponsoren.

Viresh Ramsaran zag het levenslicht op 28 november 1990. Hij begon met werken bij Jettza international N.V. en is tot 2020 daar werkzaam geweest. In het jaar 2013 begon hij met zijn eigen onderneming genaamd R.D Graphics & Signs.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: