Latin King Johan Misiedjan werkt samen met gezinsleden aan nieuwste productie

De Latin King van Suriname, Johan Misiedjan, is druk bezig geweest met zijn nieuwste productie. Latin King Johan Misiedjan is een samenwerking aangegaan met zijn gezinsleden, te weten zijn oudste zoon Derillio, één van zijn dochters Charity en zijn wederhelft Xomara.

“Het wordt een aangename verrassing en ik zal zien wat het publiek ermee gaat doen”, aldus de zanger tegenover Dagblad Suriname. De datum van lancering voor de nieuwste productie is nog niet bekend.

Derillio begon heel vroeg met zijn muzikale vorming. Naast percussionist, arrangeur, danser en zanger is hij ook leider en docent van de drumformatie Eternity in Amsterdam.

Na een training stemvorming bij de Nationale Volksmuziekschool Suriname te hebben gehad, heeft zij in België piano gestudeerd aan de Academie van Muziek in Mol. Charity zingt graag verschillende muziekstijlen van ballads songs, pop en jazz. Charity heeft de backing vocal op de nummer 1 gospelhit ‘Bun Gado” van haar moeder Xomara Misiedjan verzorgd.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: