Sushmita Sen heeft openhartige interacties met haar fans

Actrice Sushmita Sen stort vaak haar hart uit op social media en heeft openhartige interacties met haar fans via het medium. Op dinsdag reageerde ze via Instagram op haar fans die haar vragen of ze ook slechte dagen heeft of als ze altijd positief blijft. In een lange notitie, sprak de voormalige Miss Universe over het maken van fouten, zelfs op de leeftijd van 45 jaar.

Sushmita schreef: “Jullie vragen me vaak of ik slechte dagen heb…natuurlijk heb ik die! Blijf ik de hele tijd positief? Nope, dat doe ik niet!!!😁 En zelfs op mijn 45ste maak ik nog grote blunders in keuzes, voel ik me diep gekwetst, herken ik de berekende kilte in het gebruikt worden en de teleurstelling van het voorgelogen worden…Nee, dat ontgaat me allemaal niet!Wat ik heb geleerd, is dat hoe moeilijk het ook is, ik het moet zien als een karmische schuld, die hopelijk volledig wordt afgelost! En voor degenen die het veroorzaken, hun karma is nog maar net begonnen!!!”

Onlangs deelde ze ook de opwinding van het worden van een tante nu haar broer Rajeev Sen en schoonzus Charu Asopa hun eerste kind verwachten. Bij een foto die ze deelde van de aanstaande moeder Asopa, schreef ze op Instagram: “Ik kan niet wachten om de kleine vast te houden!!!🤗❤️Charu heeft hier lang op gewacht & gezien haar liefde voor kinderen, weet ik gewoon, dat ze een geweldige moeder zal zijn!!🤗😍💋 Aan de Sen & Asopa familie…Bahut Bahut Mubarak!!!”

Sushmita Sen was aan het filmen voor het tweede seizoen van de Disney Plus Hotstar serie Aarya voordat de lockdown werd afgekondigd om de stijgende gevallen van het coronavirus in Maharashtra onder controle te krijgen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: