Politie maakt einde aan groot feest te Paranam

De politie heeft dinsdagavond 1 juni in een einde gemaakt aan een groot feest waarbij zo’n 500 personen aanwezig zouden zijn geweest, in het dorp Jamaica te Paranam in het district Para.

Diverse speciale eenheden waren ter plaatse om de orde te handhaven.

Het Quick Response Team Covid-19 zou ook aanwezig zijn geweest. Dit team moet erop toezien dat de Covid-19 maatregelen door de samenleving worden nageleefd. Het QRT Covid-19 is ondergebracht in het districtscommissariaat Paramaribo Noord-Oost.

Het is vooralsnog niet bekend of er personen zijn opgepakt en of er bijvoorbeeld geluidsapparatuur in beslag is genomen. Het is duidelijk dat Covid-maatregelen zijn genegeerd en dat het feest een groot risico heeft gevormd voor verdere verspreiding van het Coronavirus.

Zodra meer informatie bekend is zal Dagblad Suriname dat met haar bezoekers en lezers delen.

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: