Moeders kunnen heel moeilijk aan babyspullen komen in lockdown-periode

In de huidige lockdown-periode zijn er nogal wat vrouwen en moeders die moeten bevallen. Door de situatie zijn veel van ze totaal onvoorbereid. Een baby heeft natuurlijk van alles en nog wat nodig, zoals slaappakjes, rompers, mutsjes, sokjes, dekens en eventueel verzorgingsproducten. Er zijn ook ouders die gelijk een maxi cosi, stootwagen en een babybed kopen. Maar, de kledingzaken en babywinkels zijn al geruime tijd gesloten.

In een gesprek met Dagblad Suriname geven verschillende moeders aan, dat ze de kleertjes en spullen van hun vorig kind zullen gebruiken. Maar, natuurlijk weten ze ook nooit zeker of het een jongen of meisje wordt. Andere ouders geven aan, dat ze hun spullen online kopen.

Ze maken contact met babywinkels of kledingzaken en plaatsen zo hun bestelling. Er zijn ook kledingzaken die aangeven, dat je een bestelling mag plaatsen en je spullen bij de deur mag ophalen. Een moeder zegt ook het volgende tegen andere moeders: “Heel wat supermarkten hebben nu ook babyspullen te koop, wees gerust en neem een kijkje bij ze.”

SK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: