Twee jongens bij poging in te breken in handelszaak aangehouden

Het Korps Politie Suriname bericht maandagavond 31 mei, dat de 23-jarige S.G. en de 22-jarige O.B. in de vroege ochtend van maandag 24 mei in de Duisburglaan, Paramaribo, door de politie van het bureau Flora zijn aangehouden.

Dit duo had geprobeerd in te breken in een handelszaak. De twee zagen kans een ladder te plaatsen tegen de voorgevel van het gebouw, waarna zij een raam kapot sloegen. Bij die gelegenheid moeten de inbrekers door alerte buurtbewoners op heterdaad zijn betrapt, waarna die de politie inschakelden.

Toen de twee verdachten in de gaten hadden dat zij waren betrapt, kozen zij het hazenpad. Agenten die de melding kreeg van het Command Center van de inbraakpoging, reden direct naar de locatie voor onderzoek en hield de notoire inbreker S.G. aan. Zijn kompaan O.B. werd kort daarna in de kraag gevat.

Het tweetal werd na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: