Juni Blad Kalender Waldy Simson 1

De veelzijdige kunstenaar geeft het volgende mee aan Dagblad Suriname over Kalender Waldy Simson 1. “John Nelom, Henk Brandflu en Waldy Simson hebben met hun bijdrage aan Concert Onze Eigen Muziek, vooral, de koorzang in Suriname op een bijzondere manier verrijkt!” Voor het eerst in Suriname hebben, in een totaal uitverkochte Grote Stadskerk, het mannen-, vrouwen- en jeugdkoor Maranatha, de gemengde koren Cicilia, Jedikeko en Tammenga en het dubbelkwartet The Melody Friends uitsluitend composities geschreven en gearrangeerd door de eerder genoemde componisten ten gehore gebracht. Gedichten geschreven door Waldy Simson werden toen voorgedragen door Sjachnaz Pengel en Hilda Rathling-Randwijk”.

Het bijzonder goed verloop van het concert heeft de organisator ervan, de veelzijdige kunstenaar Waldy Simson, geïnspireerd tot het schrijven van het gedicht Concert Onze Eigen Muziek dat goed ontvangen is geworden en is opgenomen in het door Simson geschreven boek Nieuwe pennenvruchten van Simson. Vermeldenswaard is dat het gedicht ook geplaatst is op het Juniblad van Kalender Waldy Simson 1. De kalender is na aanschaf direct te gebruiken en kan nog minimaal tot  het jaar 2025 mee! Met de aanschaf van exemplaren van de kalender helpt de koper het sociaal werk ondersteunen. De Nationale Stichting voor Blinden en Slechtzienden in Suriname zal de eerste organisatie zijn waarvan er een concreet project zal worden ondersteund.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: