Sweet Melodies Forever gedenkt Hindoestaanse Immigratie met een lied

Cover van ‘Hum Chora Hindustan’ al te beluisteren

Op 05 juni aanstaande wordt de Hindoestaanse Immigratieherdacht. De muziekgroep Sweet Melodies Forever heeft een cover song in dit kader uitgebracht. Het nummer ‘Hum Chora Hindustan’ is origineel gezongen door Ustaad Mohammad Puti Wagid Hosain. De zanger Navien Sardjoe heeft het nummer aangepast, maar hij heeft erop gelet dat de boodschap van het lied niet is veranderd. De cover is inmiddels al te beluisteren via YouTube. Het muzikale gedeelte is gedaan door Sweet Melodies Forever. Shroetie Ramawadh heeft gezorgd voor de mix en mastering. Voor dit project is de muziekgroep een samenwerking aangegaan met Verkeersschool Surr. De planning was om een music video op te nemen, maar vanwege de covid-19 situatie is dat niet gelukt. Een speciale dank namens Sweet Melodies Forever gaat uit naar een ieder die een bijdrage heeft geleverd aan dit project. De muziekgroep telt 8 leden; daarvan zijn er drie zangers teweten Shaniel Nanhoe, Rinish Bhagwandien en Navien Sardjoe, hij is tevens de bandleider. De andere leden zijn Kishan Dhanes, Santosh Bhairo, manager Deepak Bidesie, Mahes. R. en dhol speler Shaniel Khoenkhoen. Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: