Politie Nieuw-Nickerie arresteert bekende drugsverslaafde voor diefstal en heler

De politie van het bureau Nieuw-Nickerie heeft tijdens een surveillance de welbekende drugsverslaafde M. alias ‘Franky’ in de vroege ochtend van de eerste week van mei in de R.P. Bharosstraat aangehouden. Op de man werd aangetroffen en inbeslaggenomen een gascilinder, waarvan hij de herkomst niet kon verklaren. Het vermoeden bestond dat de gascilinder van diefstal afkomstig was.

Hij werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau, zo bericht het Korps Politie Suriname zaterdagochtend 29 mei.

Na een ingesteld onderzoek door de politie is op camerabeelden van een winkelpand duidelijk te zien hoe M. zich op twee verschillende dagen in de mei schuldig heeft gemaakt aan diefstal.

Op zijn aanwijzing werd op een locatie aan de R.P. Bharosstraat door de politie een tv achterhaald en in beslag genomen. Bij de hoofdbewoner L.L. werden tv’s, brush cutters, zangvogels, gascilinders en allerlei andere goederen aangetroffen en eveneens in beslag genomen.

Zowel de verdachte als de heler zijn na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De zaak is overgedragen aan de Recherche van regio West.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: