‘Wikash’, ‘Jay’ en ‘Somo’ verdacht van diefstal generatoren bij zendmasten in 5 districten

Leden van Recherche Midden hebben in samenwerking met het Regio Bijstand Team Paramaribo in de tweede week van mei drie verdachten van diefstal van generatoren op verschillende dagen en locaties aangehouden in Paramaribo. De drie zijn R.R. alias ‘Wikash’ en J.P. alias ‘Jay’, beiden 22 jaar oud, en de 23-jarige A.T. alias ‘Somo’, zo meldt het Korps Politie Suriname zaterdagmiddag 29 mei.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen, dat het drietal in de afgelopen maanden acht generatoren heeft gestolen bij Digicel zendmasten in de districten Para, Wanica, Saramacca, Commewijne en Paramaribo. De buitgemaakte generatoren zijn echter nog niet achterhaald.

Aan de hand van getuigenverklaringen kwamen de drie verdachten in beeld. Een van de verdachten ontkent generatoren te hebben gestolen, terwijl zijn kompanen een volmondige bekentenis hebben afgelegd. Bij de aanhouding van ‘Jay’ werd op hem aangetroffen en inbeslaggenomen 50 gram marihuana.

De drie zijn na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: