Man (56) blijft zus bedreigen ondanks opgelegd beschermingsbevel

De politie van het bureau Latour kreeg in de eerste week van mei een melding dat een man tekeer ging aan de Van Kallenweg, Wintiwai. Daar aangekomen bleek het te gaan om issue tussen een broer en een zus. Volgens verklaring van de zus wordt zij al jaren geteisterd door bedreigende uitlatingen van haar broer V.B. (56), zo bericht het Korps Politie Suriname vrijdag 28 mei.

Door dit gedrag van V.B. werd door de rechter een beschermingsbevel aan hem uitgereikt. Ondanks het beschermingsbevel bleef de broer tot vervelens toe het leven van haar zus zuur maken. 

De verdachte overtrad het beschermingsbevel in de eerste week van mei weer door het woonadres van de zus aan te doen. Daarbij bedreigde hij haar met de dood en hield de zus voor dat hij haar woning in brand zou steken.

De broer werd opgespoord en dezelfde dag aangehouden. Na overleg met het Openbaar Ministerie werd hij voor overtreding van het beschermingsbevel in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: