Empire lanceert videoclip ‘Tak Tak Sani’ in samenspraak met Johanman

Een nieuwe videoclip genaamd ‘Tak Tak Sani’ is gelanceerd. De Nederlandse rapper en producer Crims in gesprek met Dagblad Suriname  vertelt dat hij eigen nummers uitbrengt, maar met zijn muziekgroep Empire werkt hij ook aan covers. De huidige leden van muziekgroep Empire zijn Badman, Crims, Jabien Bakas en Vixx Ramlal. Badman en Crims hadden de opzet van hun nieuwste productie sinds het jaar 2019 gereed. Zij hadden als team zoiets om het nummer te release. Zodoende heeft Crims via heel goede vriend Papeman kunnen linken met de artiest Johanman van Reinforcement. Papeman is bekend van verschillende muziekformatie. Johanman is de originele zanger van het nummer  ‘Tak Tak Sani’. Na een gesprek met de originele maker en zanger van het nummer werd hem de versie van Empire opgestuurd, en hij vond het geweldig. Vervolgens werd de clip geschoten in Rotterdam en Amsterdam.  “Het is altijd leuk om eigen nummers uit te brengen, maar nummers van vroeger naar voren brengen op een eigen manier is ook tof. Uiteraard is het altijd leuk als je dan respect krijgt van de originele maker van het nummer. Vandaar dat wij ervoor kozen om Johanman zijn respect te geven” aldus Crims in gesprek met de krant.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: