‘Drama’ is een eigen geschreven song van Tjatjie en ENVR

Het nieuwste nummer genaamd ‘Drama’ is gelanceerd met een videoclip. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie.  Het nummer is geschreven door de Surinaamse zangers Tjatjie en ENVR. ‘Drama’ is geproduceerd door Sudhir Binda van Real Life Entertainment. De artiesten hebben een heel goede band, zodoende stuurde Tjatjie een demo van het nummer naar ENVR. “De samenwerking is creatief en aanvullend op elkaar geweest, en zoals altijd ook een plezierige samenwerking. De opname van de videoclip is gedaan in Empire Apartments. Het team heeft zich laten vertellen dat zij ook de laatste zijn die ooit daar de gelegenheid hebben gehad om de clip te schieten. Het is onze eerste samenwerking met Real Life Entertainment maar zeker niet de laatste” aldus de artiesten in een gesprek met de krant. In de videoclip zijn twee figuranten te bewonderen met de zangers, namelijk Chayenne en Osiera. In de videoclip wordt op een gepaste wijze naar voren gebracht hoe frustrerend de man een verkeerd gelopen woordenwisseling kan opvatten na een harde werkdag. Er wordt ook duidelijk gezongen, ‘mi no lob’ a drama’. De man heeft plannen, wil graag dat alles er rustig aan toe gaat. Het voorgaande wordt in de videoclip uitgebeeld en is inmiddels al te bekijken via de YouTube Channel van Real Life Entertainment.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: