Damaru & The Love Messengers lanceert videoclip ‘Konkonie’

De Surinaamse zanger Damaru heeft in samenwerking met Stuff , Cillo & Anijs en zijn band The Love Messengers een nieuw nummer gelanceerd. Dagblad Suriname kreeg van Damaru te horen dat het nummer ‘Konkonie’ is gearrangeerd door The Love Messengers. Het idee, inspiratie van dit nummer haalt Damaru uit het feit dat een clip viraal ging waarin hij aan het wegrennen is.  “De clip ging viraal op diverse sociale platformen waaronder TikTok, Facebook. Ik deed het wegrennen als een grap omdat ik op een feestje was en de politie kwam. Het was de beginfase van Corona in Suriname. Mijn optreden was net afgelopen en ik zag de politie aankomen en toevallig was iemand aan het snappen. Het clipje is viraal gegaan en ieder vond het grappig. Zodoende heb ik er een poku van gemaakt met een gezellige videoclip” aldus de zanger in gesprek met de krant. De videoclip is inmiddels al te bekijken via de YouTube Channel van D-Music.

De veelzijdige artiest heeft zijn sinds kort zijn eigen studio en houdt zich daarmee bezig. Enkele andere hit songs van hem zijn, Yu na mi engel (Je bent mijn engel), Hey baby en Sranang Koningin. Anno 2021 probeert hij als artiest ondanks de covid-19 situatie productief bezig te zijn. Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: