Covid-19 teistert Decoratie bedrijven/ondernemingen

Eigenaar Roeli’s Lighting & Decor vertelt

Als we het hebben over evenementen en feestjes dan is decoratie niet weg te denken. Dagblad Suriname heeft een gesprek gevoerd met de eigenaar van Roeli’s Lighting & Decor, Ramon Jawalapersad. “Met de komst van Covid-19 zijn alle sectoren getroffen, zo ook de decoratie bedrijven/ondernemingen. Momenteel krijgen wij meer opdrachten voor het opzetten van tenten en wat decoratie bij overlijdensgevallen. Er zijn geen evenementen toegestaan, ook geen uitgebreid huwelijk zoals in normale omstandigheden. Zodoende is het reserveren van Roeli’s Event Venue voorlopig on hold, ondanks het feit dat er een geschikte ruimte is op het terrein in de openlucht.” In voorgaand gesprek met de krant was aangegeven, dat het bedrijf de focus legt op onderhoud van al het decoratiemateriaal.

Roeli’s Lighting & Decor is een van de bekende decoratiebedrijven binnen onze samenleving. Overigens bespreken zij de situatie en bijpassende aanpak van de activiteiten met hun klanten. Er zijn 25 arbeiders in dienst en Roeli’s Lighting & Decor zet voort met al haar krachten. Khoesiaal P

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: