Politiebureau Houttuin in verband met Covid-19 tot nader order gesloten

Het Korps Politie Suriname heeft dinsdagavond 25 met bekendgemaakt dat met ingang van die dag tot nader order het politiebureau Houttuin vanwege de algemene veiligheid, in verband met de Covid-19 pandemie, gesloten zal zijn voor het publiek.

Naar verluidt zijn 25 Covid-positief geteste arrestanten in het cellenhuis van Nieuwe Haven overgebracht naar het cellenhuis Houttuin. De overige arrestanten zouden wel in Nieuwe Haven blijven.

Bewoners en of andere personen in het politie ressort Houttuin die de komende dagen politiehulp of assistentie nodig hebben, moeten in contact treden met de politie van Domburg via het telefoonnummer 0370022, Lelydorp via de telefoonnummers 0366116 / 0366785 of de Nieuwe Grond via de telefoonnummers 580677 / 582055 alsook met het Command Center via het nummer 115.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: