Kangana Ranaut gespot op luchthaven Mumbai

Nadat ze dinsdag negatief testte op Covid-19, is Kangana Ranaut al het huis uit en terug op reis, want ze werd donderdagochtend gespot op de luchthaven van Mumbai. De actrice is naar verluidt op weg naar Manali om tijd door te brengen met haar ouders en familie.

In een video die de ronde doet op sociale media, is Kangana te zien terwijl ze uit haar voertuig stapt op de luchthaven van Mumbai, terwijl een fotograaf aankondigt: “De koningin is terug.” Hierop vraagt Kangana aan de papparazi die haar foto’s klikken, “hoeveel van jullie hebben corona?” en “hebben jullie je laten vaccineren?” De cameramannen antwoordden dat ze nog steeds geen inentingen hebben gekregen. Toen een van de paps haar vroeg hoe het met haar gaat na het herstel van Covid-19, antwoordde de acteur: “Het gaat goed met me, dank u!”

Kangana Ranaut was op 9 mei positief getest op Covid-19. Bij de diagnose coronavirus had Kangana gedeeld dat ze zichzelf in quarantaine heeft geplaatst en er zeker van is dat ze het coronavirus zal “slopen”, dat voor haar “niets anders is dan een griepje dat te veel aandacht kreeg.”

Een dag nadat ze negatief testte op het coronavirus, deelde de actrice ‘lessen uit de pandemie,’ die volgens haar voor sommigen misschien moeilijk te begrijpen zijn. Op Instagram deelde ze vijf lessen, waarvan er één een sneer was naar beroemdheden die inzamelingsacties zijn begonnen om bij te dragen aan de hulpverlening in Covid-19.

Op het werkfront kan worden gemeld dat de release van Kangana Ranaut’s Thalaivi uitgesteld is als gevolg van de tweede golf van Covid-19. Naast Thalaivi, heeft ze ook nog Tejas, Dhaakad, Indira Gandhi’s biopic en Manikarnika Returns: The Legend Of Didda.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: