Aditya Narayan over kritiek op Indian Idol

Realityshow Indian Idol 12 heeft de laatste tijd veel kritiek gehad. Van Kishore Kumar’s zoon Amit Kumar die verklaarde dat hij niet genoot van de prestaties van de deelnemers toen hij de show bezocht tot kijkers die de makers ervan beschuldigden een nep liefdesverhaal tussen Pawandeep Rajan en Arunita Kanjilal op gang te hebben gebracht. Gastheer Aditya Narayan heeft nu openheid van zaken gegeven over de negativiteit rond de show, door te delen dat terwijl zij de mening van mensen respecteren, zij entertainers zijn die proberen hun publiek een plezierige ervaring te geven.

In een gesprek met Bollywood Spy zei Aditya dat Amit Kumar altijd heeft genoten van zijn deelname aan Indian Idol en dat hij niet weet wat er deze keer is gebeurd. De presentator zei dat hij niet voor hem kan spreken, maar dat hij genoot van de aflevering toen hij ernaar keek en dat deden zijn ouders ook. “Wat de reacties op Twitter betreft, heb ik het gevoel dat het een plek is vol met bots. Ik neem liever echte feedback aan van echte mensen dan me zorgen te maken over een sociale media verontwaardiging. Als team respecteren we echt iedereen en doen we ons best. Het kan echter zijn dat sommige mensen iets in sommige afleveringen niet leuk vinden. Ook zijn we allemaal verbonden met muziek en als we iemands nalatenschap vieren, kun je niet over hem oordelen. Het stemmen en oordelen moet aan de deelnemers worden overgelaten, niet aan anderen,” deelde hij mee. Aditya voegde eraan toe dat uit de statistieken die hij heeft ontvangen, blijkt dat het seizoen van Indian Idol het meest succesvolle is in de afgelopen tien jaar. “Dat zou niet gebeurd zijn als mensen de deelnemers niet leuk vonden.”

Aditya Narayan sprak verder ook over de kritiek van Amit Kumar op de show. “Hij is een senior lid van de broederschap, bijna ouder dan mijn vader. Ik heb niets te zeggen tegen Amit Ji in het bijzonder. Elke keer als hij naar de show kwam, had hij altijd een fijne tijd.”

De zanger-acteur ging ook in op het vermeende liefdesverhaal tussen Pawandeep en Arunita, en gaf toe dat het nep is. Hij reageerde echter op de kijkers met de vraag: “Nou en?” Aditya zei dat als entertainers, ze allemaal een karakter spelen en dat het allemaal voor de lol is. Hij vroeg mensen om te begrijpen dat het enige wat echt is in realityshows, de deelnemers en hun talent zijn.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: