Man (59) blijft ex-vrouw bedreigen ondanks uitgevaardigd beschermingsbevel

De 59-jarige C.S. is zondag 16 mei door de politie van het bureau Munder aangehouden, omdat hij zijn ex-vrouw blijft bedreigen en lastigvallen ondanks een beschermingsbevel, zo bericht het Korps Politie Suriname pas maandag 24 mei.

Uit het politieonderzoek blijkt, dat de ex-vrouw van de verdachte tot twee keer toe op zaterdag 15 mei aangifte van molest, bedreiging en overtreding van het beschermingsbevel tegen de man had gedaan.

De vrouw woont echter naast haar ex-man, waardoor hij alles wat zij doet kan zien en haar blijft lastigvallen en bedreigen. Daarnaast merkte de ex-vrouw op, dat er iets vreemd op haar tegel was geplaatst en vermoedde dat haar ex-man meer hiervan moest weten.

De man verklaarde bij zijn voorgeleiding aan een Hulpofficier van Justitie, dat zijn ex-vrouw hem een geldbedrag in Amerikaanse dollars moet betalen en daardoor overging tot zijn acties. De verdachte, die zich niet in de directe omgeving van de vrouw mag begeven, werd aangehouden, omdat hij het beschermingsbevel, door de rechter aan hem uitgereikt, heeft overtreden.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is C.S. hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: