25 Positief Covid-19 geteste arrestanten afgezonderd in politiebureau Nieuwe Haven

OM: ‘Deze situatie heeft de aandacht van het Openbaar Ministerie’

Het Openbaar Ministerie (OM) laat maandag 24 mei weten, dat – conform informatie van de Hoofdinspecteur van Politie bij het politiebureau Nieuwe Haven – er in totaal 78 arrestanten in het cellenhuis ingesloten zijn, waarvan 25 personen thans positief getest zijn op het Covid-19 virus. 

De arts is zondag 23 mei met zijn team geweest. Het gaat om arrestanten met milde klachten, zo meldt het OM. De positieve Covid arrestanten zijn intussen afgezonderd in het cellenhuis. 

Deze arrestanten zijn ingesloten terzake verschillende strafbare feiten, waarvan voor een groot deel hun strafzaak reeds aan de Kantonrechter is voorgelegd. ‘Deze ontstane situatie heeft de aandacht van het Openbaar Ministerie en indien nodig zullen er gepaste maatregelen getroffen worden’, aldus het OM.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: