Madhuri Dixit en Sanjay Leela Bhansali komen samen in Heera Mandi

Als er na Rekha een actrice is die mujra verbluffend maakte, dan is het Madhuri Dixit wel. Haar epische vertolking van Chandramukhi in Sanjay Leela Bhansali’s Devdas staat bekend als een van haar beste prestaties uit haar carrière, zelfs tot op heden. Nu kunnen we u vertellen dat SLB en Madhuri in gesprek zijn voor een toegift.

Ja, als we de bronnen mogen geloven, zouden Madhuri en Bhansali zich nog één keer kunnen herenigen op het scherm. Een insider vertelt aan Bollywood Hungama: “Sanjay Leela Bhansali heeft de cast van zijn magnum opus serie Heera Mandi, die hij voor Netflix plant, bijna rond. Het wordt op grote schaal opgezet, met een overdadig budget en Sonakshi Sinha en Huma Qureshi zijn al aangetrokken om belangrijke personages in de show te spelen. Maar behalve hen, wilde SLB Madhuri hebben voor een prachtige mujra die hij aan het plannen is. Dat zal een van de grootste hoogtepunten in de film worden.” Voor zover je weet, heeft Bhansali altijd interessante cameo’s in de meeste van zijn films gehad. Herinner je je Priyanka Chopra’s ‘Ram Chahe Leela’ uit Ram Leela?

De bron voegt er nog aan toe: “Madhuri heeft ook haar interesse getoond in het nummer. Bhansali vindt dat niemand anders de gratie en waardigheid in de dansvorm kan brengen die Madhuri heeft. Ze zijn in vergevorderde gesprekken. Het wordt een acht tot tien dagen durend uitgebreid schema en Madhuri heeft een mooi bedrag aangeboden gekregen om te kunnen instemmen.”

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: