Dronken automobilist belandt met 5-jarig zoontje in trens

De politie van het bureau Calcutta heeft in de vooravond van donderdag 20 mei het rijbewijs van de 38-jarige automobilist S.K. ingevorderd. Agenten gingen, na een telefonische melding dat een auto op de weg naar Coppename nabij km 77 in een trens was beland, naar de locatie voor onderzoek, zo meldt het Korps Politie Suriname zondagochtend 23 mei.

Bij aankomst bleek het te gaan om een witte Toyota mark 2, die gedeeltelijk in de trens was beland. Aan de hand van de aangetroffen sporen, kon worden vastgesteld, dat S.K. met zijn 5-jarige zoon over voornoemde weg reed. Hij kwam uit de richting Calcutta en reed richting Boskamp.

Volgens de ter plaatse ook aanwezigen Gewestelijke Politie Commandant (GPC) van regio West, B. Isaacs, de Regio Commandant H. Sardjoe en een politieman, reden zij ook over de weg. Op een bepaald moment werd hun aandacht getrokken door een auto die in de langs de weg lopende trens lag. Het lukte de politieman om de automobilist en zijn zoontje, die geen verwondingen opgelopen hadden, in veiligheid te brengen. 

S.K. bleek diep in het glaasje te hebben gekeken. Het jongetje kon zich verenigen met de moeder, die ter plaatse was gekomen.

De vader werd ter ontnuchtering overgebracht naar het politiebureau. Toen hij nuchter was, werd hij voorgeleid. 

Na overleg met het Openbaar Ministerie werd zijn rijbewijs ingevorderd en na een ernstige waarschuwing heengezonden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: