Geestelijke gestoorde man (66) vernielt raam woning van zijn moeder

De 66-jarige geestelijk gestoorde R.S. is donderdag 13 mei door de politie van het bureau Uitvlugt voor vernieling van een raam van een woning aan de Ramphiarestraat en aangehouden, aldus bericht het Korps Politie Suriname pas maandag zondag 23 mei.

De verdachte had eerder op die dag een woordenwisseling gehad met zijn moeder en zag daarbij kans om een venster van de woning van zijn moeder te vernielen. De moeder was de situatie rond haar zoon dermate beu, dat besloot aangifte tegen hem te doen bij de politie.

Volgens de moeder wonen zij en haar zoon op één erf, maar in afzonderlijke woningen. R.S., die onder behandeling is van een psychiater, is constant bezig met ‘verkeerde handelingen’, zo schrijft de politie. Daarnaast heeft hij vaker bedreigende uitlatingen gedaan, zoals dat hij het huis van de moeder in brand zou steken.

De geestelijk gestoorde zoon werd overgebracht naar het politiebureau en is na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld. De politie vermeldt niet of de zoon bijstand heeft gekregen van een psychiater.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: