Man (52) mishandelt een 37-jarige man met een tak van manjaboom

De politie van het bureau Uitvlugt heeft in de eerste week van mei de 52-jarige R.B. aangehouden, nadat hij zichzelf had gemeld in het politiebureau. De man wordt ervan verdacht de 37-jarige A.R. met een tak van een manjaboom te hebben mishandeld. Het slachtoffer liep een barstwond op aan zijn voorhoofd en kreeg vier hechtingen, aldus bericht het Korps Politie Suriname zaterdag 22 mei.

Onderzoek door de politie wijst uit, dat beide mannen eerder een heftige woordenwisseling kregen voor een winkel. Op een gegeven moment schold de verdachte het slachtoffer uit. Dit viel niet in goede aarde bij A.R., waarna hij naar de woning van de verdachte ging om rekenschap te vragen.

Er ontstond echter weer ruzie en B. ging R. met een tak, die hij uit een manjaboom had gekapt, te lijf. Vervolgens gooide de verdachte de tak op een hoop vuur. Toen B. lucht kreeg, dat het slachtoffer naar het politiebureau ging voor het doen van aangifte, besloot hij zich te melden bij de politie.

De verdachte is na afstemming met het Openbaar Ministerie voor zware mishandeling in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: