Bewoners van omgeving Jamaica, Para, klagen over vuilophaal

De bewoners van Paranam, omgeving Jamaica en verlengde spoorbaan, uiten hun ongenoegen over de vuilophaal in gesprek met Dagblad Suriname. 


Een bewoner zegt: “Eerst zei men, dat we ons vuil in gele zakken moeten zetten en het wordt dan toch niet opgehaald, soms na twee weken pas.” Sommige bewoners geven aan, dat ze hun vuil niet op hun erf kunnen houden, omdat hun vuil niet in de zijwegen wordt opgehaald. Ook stellen ze, dat hun vuil begint te stinken als het langer dan een week zit, honden scheuren de vuilniszakken open, waardoor er nog meer troep ontstaat.

De districtscommissaris van Para, Marlene Joden, zegt daarentegen tegenover Dagblad Suriname: “Vuil op Paranam wordt regelmatig opgehaald, er is een regeling van twee keren in de week. Ik vind dat het goed gaat. De ondernemers zijn al maanden niet uitbetaald en als het vuil wat langer blijft zitten, probeer ik toch met ze te praten, zodat het toch opgehaald kan worden.” Ze geeft ook aan, dat het vuil inmiddel opgehaald is.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: